Filtreler

You are here:

Şirketimiz, kimya endüstrisindeki çeşitli filtreleme ihtiyaçlarını karşılama konusunda uzmanlaşmış olup, sıvı-katı partikülleri ve birikintileri ayırarak temiz ürünler elde etmek için en ekonomik ve pratik çözümleri sunmaktadır. Filtrasyon sistemi, filtre torbası görevi gören, yüksek gözenekli paslanmaz çelik filtreye sahip paslanmaz çelik bir muhafazadan oluşur. Bu torba polyester, polipropilen ve monofilament ipek olarak mevcuttur ve çamur tortusu ve parçacıklarının etkili bir şekilde ayrılmasını sağlayarak genel filtreleme verimliliğini artırır.

Ürün yelpazemizde sıcak ve soğuk buff filtreler, motor filtreler, katı ve yapışkan ürünler (PVA, tutkal vb.) için sıyırıcı filtreler, filtre presleri ve arıtma prosesleri için tasarlanmış jet filtreler gibi ihtiyaca özel filtre çeşitleri bulunmaktadır. özellikle petrol endüstrisinde. Dop yağı üretiminde alkid filtrasyonu için kullanılan Tor filtresi paslanmaz çelikten üretilmiştir.

Gaf tipi filtreler polipropilen, naylon veya keçe malzemeli özel seçenekleriyle çok yönlülük sunar ve 1 mikrondan 800 mikrona kadar partikülleri filtreleyebilir. Her türlü sıvının filtrelenmesine uygun olan bu filtreler, kimya sektörünün filtreleme gereksinimlerine kapsamlı bir çözüm sunar.

Filtre Türleri

  • Sıvı filtrasyon filtreleri
  • Pva Filtreleri
  • Niagara Filtreleri
  • Taşınabilir Filtreler
  • Gaf Filtresi

GAF Filters

PVA Filters